Alegeri pline de așteptări în Brezoi

1736 0

Așa cum locuitorii din Brezoi au fost obișnuiți ani la rând, micul oraș îl are în fruntea sa din nou pe Robert Schell. Acesta a câștigat alegerile cu un procentaj considerabil, 65% din voturi fiind dedicate acestuia.

De-a lungul anilor, în care acesta a avut o funcție ce i-a permis să facă schimbări, le-a câștigat cetățenilor atât încredere cât și admirație deplină, fapt care i-a determinat să continue cu același om.

Pe lângă îmbunătățirile aduse Brezoiului, mai precis construirea a noi parcuri, renovarea primăriei, îmbunătățirea blocurilor și multe altele, acesta a reușit să facă posibilă desfășurarea unor noi evenimente, ce au bucurat nu numai locuitorii orașului, cât și oameni din întreaga țară.

În ciuda situației dificile în care ne aflăm, Robert Schell a reușit, prin pricina festivalului „Summer Camp” , să creeze o atmosferă de normalitate asupra micului oraș.

Acesta, însă, nu vrea să se oprească aici, având planuri noi pentru Brezoi, dorind să facă posibilă introducerea gazelor într-un oraș în care oamenii ani la rând s-au încălzit cu ajutorul lemnelor.

Ei bine, Robert Schell a dovedit că merită funcția pe care o are și a avut-o de-a lungul anilor, cetățenii dându-i încă o dată șansa de a fi reprezentantul orașului, fiind convinși că nu vor regreta.

Articol scris de:

Alexia Boroiu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *