Inițiativă laudabilă a Primariei Pietrari

911 0

Noiembrie 2020

La Pietrari, primarul Nicolae Moraru va finaliza în curând, lucrările de construire  a unei piețe agroalimentare în suprafață de 600 de metri pătrați. Potrivit afirmațiilor sale, aici vor fi amenajate 50-60 de standuri unde oamenii iși vor desfășura, în cele mai bune condiții, comercializarea produselor: fructe, legume, pește, carne. Alesul PNL a menționat că investiția se realizează exclusiv cu fonduri din bugetul localității.

Primarul PNL din Pietrari a mai ținut să precizeze că, lângă piață, va fi amplasată o terasă în aer liber și vor fi amenajate spații verzi, pentru a da un aspect cât mai plăcut zonei. Tot în aceeași zonă, Compania Națională de Investiții va construi o sală de sport.

Piața se va racorda la sistemele de apă și canalizare iar rețeaua electrică în sistem trifazic este deja introdusă. Până la primavară piața va fi funcțională.Această investiție a fost realizată în ideea de a ajuta oamenii din zonă de a-și vinde mai ușor produsele proaspete, de calitate, mai ales în aceste vremuri grele.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *