Ocne – extindere la alimentarea cu apă și un nou pod în zona Lunca

652 0

În mod evident, lucrurile s-au schimbat radical de când conducerea localității Ocnele Mari a fost preluată de tânărul edil Remus Sasu. Ambițios și muncitor, acesta a reușit ceva ce părea incredibil – asfaltarea străzii ce străbate localitatea, aflată într-o situație deplorabilă mult timp. Dar și alte obiective. 

“Investim încontinuu în rețelele de utilități din Ocnele Mari. Mai multă civilizație înseamnă accesul tuturor locuitorilor la drumuri de calitate, la apă, la energie electrică și la gaze naturale. Zilele acestea am încheiat extinderea rețelei de apă pe strada Cocenești“, spune primarul Remus Sasu. 

În urmă cu câteva luni apa a ajuns în Slătioarele și pe străzile Școlii și Ștrandului. Până la sfârșitul acestui an se va extinde rețeaua locală de apă pe alte două străzi și se va finaliza documentația pentru a furniza apă pentru întreaga localitate.

Încă un pod nou în orașul Ocnele Mari

Edilul șef mai informează și că înainte de luna martie au început lucrările la podul cel nou din zona Lunca, punctul Mătăsaru. Șantierul deschis aici și utilajele grele pot îngreuna circulația pentru o perioadă de timp. Reconstrucția podului la un cu totul alt nivel de rezistență este obligatorie pentru realizarea unor condiții mai sigure de traversare pietonală și rutieră. 

“După cum știți, am realizat mai multe asemenea construcții în ultima vreme, în câteva locuri din Ocnele Mari și ele s-au ridicat în intervale rezonabile de timp. Mulțumesc de pe acum pentru răbdare și pentru sprijinul acordat constructorilor pe perioada muncii lor“. 

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *