Reținut pentru infracțiuni rutiere

7512 0

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 45 de ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere false, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, fapte prevăzute de Codul penal.

În seara zilei de 22 noiembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Măldărești au oprit pentru control pe raza comunei Popești, un autoturism de teren, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Olanu.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele cu numere de înmatriculate ce erau montate pe acesta provin de la un alt autoturism.

De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe bază de ordonanță, a bărbatului de 45 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cauză cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *