Locuri de muncă în Danemarca

526 0

Comunicat de presă

 

Angajatorul GREENPEAS ENTERPRISE APS din Danemarca oferă prin intermediul Serviciului EURES România din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, oferă 300 locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre. Locurile de muncă oferite de angajatorul  danez sunt în Portugalia şi Danemarca.

Descrierea locului de muncă

Angajatorul caută persoane îndemânatice și mobile la cules de mazăre. Pot aplica și cupluri. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Se va munci în ferme unde majoritatea lucrătorilor sunt din Romania. Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari și fără comisioane. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor necesare pentru obținerea dreptului de muncă.

Durata contractului: 

Portugalia (100 locuri de muncă): 15 martie 2021 – 31 mai 2021. Program de lucru 40 – 50 ore pe saptamana, 6 zile/saptamană (interval orar 700 – 1500)

Danemarca (200 locuri de muncă): iunie – septembrie 2020. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/saptamana. (interval orar 700 – 1500)

Condiţii:

Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare plătită de lucrător pe lună este de 90 -140 de euro, incluzând consumul/utilitățile. Băile și bucătăria sunt la comun. Asigurarea medicală este plătită de angajator. Transportul România-Portugalia este plătit de angajator. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este suportat de angajator. Se asigură transport săptămânal la supermarket. Cei selectați trebuie să aducă ustensile de bucătărie, să aibă echipament de muncă (pentru toate tipurile de vreme) și să aibă o sumă de bani pentru a cumpăra de mâncare până la primul avans. De asemenea, trebuie să aducă și prosoape, lenjerie pat, pătură și pernă (aceste se pot găsi și la magazine second-hand). Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote cu 4 camere (echipate cu baie și toaletă), 2 persoane în cameră; în camping sunt disponibile: bucătarie, sala de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea.

Transportul România-Danemarca este plătit de angajator. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpăraturi, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă sau mașini personale . Cei selectați trebuie să aducă ustensile de bucătărie, să aibă echipament de muncă (pentru toate tipurile de vreme) și să aibă o sumă de bani pentru a cumpăra de mâncare până la primul avans. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Plata muncii:

În Portugalia: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 750 euro brut. Salariul poate ajunge la 1000 – 1700 de euro pe luna. Impozitul și contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.

În Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, salariul este între 2000 și 2500 de euro brut/lună. Salariul se plătește lunar.  Se acordă un bonus de 12.5% din salariu reprezentând bani de concediu, conform legislației daneze. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Informații despre impozite: http://skat.dk.

Cerinţe:   

vârstă minimă – 18 ani; nu se solicită cunoașterea unei limbi străine; experiență în agricultură; condiție fizică bună.

Mod de aplicare:   

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, pe adresa de email: aam@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor – 15 ianuarie 2021. Mai multe informații se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Pentru monitorizare, emailurile vor fi trimise și la adresa de email: barna.fuleki@ms.anofm.ro.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 004551501097 sau pe Facebook Andreea Motoc.

Pentru detalii suplimentare cei interesați se pot adresa și consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din Rm.Vâlcea, str, Dacia, nr.8 sau la telefon 0350.419.715.

Comunicare AJOFM Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *