Printr-o hotărâre de guvern, va fi aprobat programul manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor – 10 iunie 2021.

420 0

Pe agenda şedinţei de guvern figurează şi 3 proiecte de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Astfel, MTS va primi sume de bani care vor fi alocate către federaţii sportive de profil în vederea susţinerii costurilor organizării unor evenimente sportive de anvergură europeană care vor avea loc în acest an în România.

 

Respectiv, Federaţia Română de Atletism urmează să primească, prin MTS, 2.930.000 de lei pentru organizarea Campionatului European pe Echipe Liga 1 seniori.

Federaţia Română de Tenis de Masă va primi 2.650.000 lei în vederea organizării Turneului Final al Campionatului European de Tenis de Masă, Seniori Feminin şi Masculin 2021.

De asemenea, pentru desfăşurarea unei grupe a Turneului Final al Campionatului European de Volei Seniori Feminin 2021, Ministerul Tineretului şi Sportului va vira către Federaţia Română de Volei suma de 4.795.000 lei în vederea achitării costurilor aferente pentru realizarea acestui proiect.

În şedinţa Executivului va fi dezbătută spre aprobare şi o Propunere de politică publică în domeniul e-guvernării. AGERPRES

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *