Adi Vasile despre duelul cu Vipers:” Va fi un meci intens, la limită”

471 0

CSM București joacă mâine al treilea meci în șapte zile, avându-le ca adversare de această dată pe handbalistele de la Vipers Kristiansand.

”Tigroaicele” revin în Sala Polivalentă după ce în week-end-ul trecut au fost învinse de FTC în Liga Campionilor, în deplasare, iar miercuri au câștigat contra celor de la Baia Mare în Liga Florilor Mol.

Mâine, de la ora 17.oo, fetele lui Adi Vasile întâlnesc pe Vipers, formația aflată pe locul cinci în grupă, cu 3 puncte mai puțin decât CSM, dar și patru meciuri în minus.

”Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic și să pot să transmit echipei această informație, astfel încât ea să și rămână în mintea jucătorului. Sunt puține secrete pe care o echipă poate să le mai aibă în fața alteia, mai ales că în ultimele sezoane ne-am întâlnit de câteva ori. În sport tot timpul va face diferența calitatea individuală a unui jucător sau calitatea unui grup de jucătoare. Dacă m-aș gândi că norvegienii s-ar putea să obosească doar pentru că au participat la un turneu final, înseamnă că nu știm ce înseamnă antrenamentul la ei și cât se pregătesc, ce sistem bine pus la punct au în acea țară. Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare și finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine, este o grupă în care nimic nu este câștigat, nimic nu este pierdut ăn orice loc al clasamentului ai fi, este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului. Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

” Meciul cu Vipers va fi greu, ele au handbaliste de valoare, joacă în viteză mare, nu au avut multe meciuri în ultima perioadă… sper să pregătim meciul bine și să fim în forma cea mai bună.Trebuie să ne recuperăm rapid, nu este ușor, nu avem lot numeros, întâmpinăm probleme de sănătate, se adună oboseala și se va vedea la un moment dat” – Denisa Dedu, handbalistă CSM București.

”Adversarii simt energia din Sala Polivalentă, chiar dacă nu sunt spectatori”

Se spune că nicăieri nu-i ca acasă, iar ”tigroaicele” susțin cu tărie această zicală. Meciurile din Liga Campionilor se dispută în continuare fără spectatori în România, iar cei de la CSM numără zilele până când își vor avea fanii alături în tribune.

”Când jucăm acasă avem un sentiment plăcut. Din păcate, nu putem avea suporterii alături de noi, dar pe terenul nostru cu atât mai mult trebuie să obținem o victorie” – Denisa Dedu, handbalistă CSM București.

”Sala Polivalentă este aparte mereu, o energie care se simte când joci aici. O simt și adversarii. O polivalentă plină ne-ar fi și de mai mare ajutor, sper să nu mai dureze mult până când vom avea suporterii alături de noi pentru că și nouă ne e dor de ei” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Înaintea acestei etape, CSM bucurești ocupă locul doi în grupă, cu 11 puncte după 9 meciuri, în timp ce nordicele sunt pe cinci, cu opt puncte din 5 meciuri jucate. Mai multe jocuri ale celor de la Vipers au fost amânate din cauza pandemiei de Coronavirus. Grupa este condusă de Rostov, cu 13 puncte după 8 meciuri disputate.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *