Oamenii de afaceri vâlceni sunt sceptici vis a vis de o revenire în anul în curs

762 0

Scăpăm sau nu de pandemie anul acesta? Pe de o parte, numărul de îmbolnăviri scade sensibil, ori se menține. În București, măsurile de relaxare sunt deja simțite, însă, dinspre Marea Britanie și alte țări vestice, vin știri cam îngrijorătoare privind un eventual val doi sau mutații suferite de virus.

În condițiile date, mediul de afaceri rămâne afectat atât de pandemie, cât și de măsurile economice.  Mai mult de o treime din antreprenori se tem că mai avem de tras în același ritm încă un an, iar aproape un sfert, că va fi ceva mai bine în a doua jumătate a anului în curs.

Un eventual pericol ar putea veni din faptul că, pe fondul vaccinării, oamenii încep să renunțe la a se mai proteja, din păcate, chiar la locul de muncă și astfel, ar putea crește numărul de infectări. Aceste măsuri constau, sau, au constat în purtarea măştii de protecție, folosirea dezinfectanţilor, reorganizarea spaţiilor de lucru şi folosirea unor instrumente de monitorizare a temperaturii.

Piața muncii din județ oferă posturi celor interesați să lucreze, însă ofertele nu sunt deosebit de tentante, fie din pricina domeniilor, fie a salarizării. Se caută curieri, operatori call center, lucrători în depozite, agenți și consultant în vânzări, lucrători și operatori tehnici, iar salariile pleacă de la 1500 la 6000 de lei, nu avem nicio garanție că cei care le promit pe cele de 5000 și 6000 de lei le și oferă.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *