Nicio zi de odihnă pentru senatoarea Claudia Banu

1122 0

Senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu rămâne fidelă muncii și crezului său de a ajuta semenii. Aceasta, odată cu accederea în Parlament, și-a asumat cu toată convingerea rolul de reprezentant al vâlcenilor și al județului în instituția respectivă, așa cum a promis la începutul mandatului său și așa cum face de fiecare dată. Nicio zi de odihnă pentru Claudia Banu, pare a fi sloganul său. Atunci când nu își exercită profesia și când nu participă la ședințele obișnuite, aceasta merge în teritoriu pentru a se întâlni cu cetățenii și pentru a le prelua problemele și doleanțele, iar unele din acestea pot fi sugestii foarte bune pentru viitoare inițiative.

Duminică, ea a fost la Horezu, de unde a venit cu câteva concluzii.

“Astăzi, m-am deplasat la Horezu unde, conform programului de audiențe, m-am întâlnit cu cetățenii.

Discuțiile purtate au vizat probleme importante ce vor fi transformate în interpelări pentru Ministrul Mediului și Ministrul de Interne.

Constat însă, cu tristețe, că cetățenii se confruntă cu situații de nepăsare și de dispreț din partea administrației locale.

Vâlcenii trebuie să știe faptul că în mine au un sprijin și că mă pot găsi atât la cabinetul meu parlamentar din Râmnicu Vâlcea, cât și la cel din Horezu, în urma unei programări.”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *