Senatoarea Claudia Banu, întâlnire cu ambasadorul Indiei pe tema cooperării parlamentare

572 0

În calitate de Președinte al Grupului Parlamentar de Prietenie dintre România și India, senatoarea PNL Claudia Banu s-a întâlnit recent cu Ambasadorul Indiei în România, Albania și Moldova, Excelența Sa Rahul Shrivastava. S-a discutat despre cooperarea parlamentară dintre India și România și despre viitoarele vizite și evenimente bilaterale.

“În cadrul discuțiilor, am subliniat potențialul de cooperare dintre România și India, atât la nivel politic, parlamentar, educațional, cultural, cât și la nivel economic prin organizarea de întâlniri și evenimente bilaterale. În opinia mea, România poate să devină un hub pentru investiții în cadrul Uniunii Europene.”

Liberala este căsătorită cu Rajan Tomar, stabilit cu mai mulți ani în urmă la Râmnicu Vâlcea. Acesta este om de afaceri indian, filosof și este foarte îndrăgostit de frumusețile țării noastre, lucru ce o include și pe frumoasa sa soție.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

O floare și un zâmbet

Postat de - 9 martie, 2020 0
FacebookTwitterDe Ziua Internațională a Femeii, jandarmii vâlceni au dorit să-si exprime recunoștința și aprecierea față de toate doamnele și domnișoarele,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *