Primarul Govorei, audiență la ministrul Lucrărilor Publice pentru probleme din localitate

419 0

În urmă cu câteva zile, primarul localității Govora, Mihai Mateescu, a fost în audiență la ministrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Cseke Attila.

Întâlnirea a vizat, în principal, o discuție cu privire la emiterea unui ordin de ministru care să dea posibilitatea chiriașilor din imobile care au aparținut diverselor structuri ale statului să cumpere spațiile de locuit imediat ce acestea au fost transferate noului proprietar.

“Am fost asigurat de domnul ministru că această problemă va fi remediată în cel mai scurt timp. De asemenea am purtat o discuție cu privire la cumpărarea locuințelor de către chiriașii din blocurile ANL. Aceștia se află în acest moment în imposibilitatea de a achiziționa aceste locuințe datorită prețului ridicat rezultat ca urmare a aplicării unor normative de calcul deloc atrăgătoare. Și pentru această solicitare am primit din partea domnului ministru asigurarea că va întreprinde toate demersurile necesare pentru corectarea acestei inechități. Spre finalul audienței l-am rugat imperativ pe domnul ministru să țină cont ca la fundamentarea bugetului ministerului pe anul 2021 să ne includă în finanțare cu proiectele depuse la Compania Națională de Investiții și aflate deja în lista de sinteză”  înformează edilul. Iată și lista obiectivelor vizate: modernizare străzi în orașul Băile Govora: Cireșului, Mărășești, Nuferilor, Tudor Vladimirescu, Oituz, Stejarului, Zăvoiului; o combatere de alunecare de teren în zona Palangine, oraș Băile Govora; combaterea eroziunnii de adâncime a unor văi pe raza localității; dotarea așezământui cultural de pe Str. Parcului, nr. 7, localitatea Prajila, oraș Băile Govora (fostul cinema ”Parc”).

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *