Flori și mărțișoare pentru handbalistele noastre

442 0

După antrenamentul din seara zilei de luni, sportivele de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea au primit, din partea conducerii administrative a clubului, flori și mărțișoare, cu prilejul zilei de 1 martie, cea dintâi zi de primăvară.

Pe lângă cadourile simbolice, sportivele au primit si încurajări pentru duelul din weekend cu CSM București.

“La mulți ani, fetelor!”- sună urarea celor de la reputatul club vâlcean.

“Sperăm să sărbătorim împreună o primăvară deosebită! “

Victorie după victorie. O ultimă frumoasă performanță a fetelor noastre a fost  calificarea în Primăvara Ligii Campionilor, la Râmnicu Vâlcea.

SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni în Play-off-ul  EHF Champions League formația CSM Bucurețti. Manța tur va avea loc la Râmnicu Vâlcea, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la București.

Fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor EHF Feminin 2020–21 vor începe pe 6 martie și se vor termina pe 30 mai 2021, cu finala desfășurată în Sala Sporturilor László Papp din Budapesta, Ungaria.

Inițial, în această fază ar fi trebuit să se califice doar primele 6 echipe din cele 2 grupe, dar pe 10 februarie 2021, în urma deciziei Comitetului Executiv al EHF, s-a anunțat că toate cele 16 echipe vor avansa în fazele eliminatorii.În consecință, s-a renunțat la play-off-ul planificat inițial și au fost introduse optimi de finală.

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *