A apărut numărul 1, martie 2021, al revistelor glossy Păi, da! și 9arevistă

1296 0

A apărut numărul 1, martie 2021, al revistelor glossy Păi, da! și 9arevistă, cu apariție lunară, editate de Asociația In Media Veritas, aceeași care editează publicația Curierul de Râmnic Magazin, precum și cotidianul Curierul de Râmnic.

Revistele au 64 de pagini, full color, sunt realizate în condiții grafice de excepție, cu texte și imagini deosebit de atrăgătoare. Tipografia care le-a tipărit este Premium Concept Proiect, din Râmnicu Vâlcea. Editorii mulțumesc domnului Bogdan Pistol, precum și tipografilor, pentru sprijinul logistic acordat.

Revistele Păi, da! și 9arevistă ies din matrița creatorului Silviu Popescu și au fost concepute împreună cu un grup de profesioniști, din România și din străinătate.

Păi, da! este o revistă deschisă, ce promovează gândirea pozitivă și valorile contemporane.

9arevistă – o revistă spectacol, cu un editorial de Alin Gălățescu, cronicar de fashion, este o publicație cu o direcție nouă,  privită de autori, nu numai ca apariție glossy, pe vremuri complicate, de foamete literar-artistică, dar și ca modalitate de expresie publicistică, într-o competiție acerbă, unde se bat marile titluri occidentale, cu o producție românească anemică. E un pariu pentru care editorii și realizatorii muncesc, fără încetare, de câteva luni și în care se încearcă atragerea performerilor din țară, dar și pe aceia din marile capitale ale luxului, jurnaliști freelancer, din străinătate. Revista este una deschisă  tuturor demersurilor artistice ale tinerilor din Lumea Frumosului. 

Ambele reviste se vor găsi, începând de miercuri, 17 martie, la toate chioșcurile de presă din județele Vâlcea și Argeș, precum și în rețeaua națională OMV, de la sfârșitul acestei luni.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *