Claudia Banu: Sportul, reprezintă una dintre cele mai importante activități care conduc  la beneficii de ordin fizic și psihic pentru ființa umană

443 0

Un sport reprezintă o activitate de natură fizică și implică și competiția, ajutând foarte mult la menținerea stării de sănătate a fiecăruia. Totodată sportul este o activitate care poate influenta stilul de viață,sănătatea sau personalitatea unui om.  Activitatea fizică regulată ne ajută să ne păstrăm și abilitățile mintale cheie de-a lungul vieții. Aceste abilități sunt extrem de importante și includ gândirea critică, învățarea sau memoria.

Despre beneficiile sportului ne vorbește și senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu: “Sportul înseamnă sănătate. Sportul, reprezintă fără doar și poate, una dintre cele mai importante activități care conduc  la beneficii de ordin fizic și psihic pentru ființa umană. Pandemia ne-a învățat cât de necesar este sportul atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, sportul aduce în viața noastră deprinderi ca: punctualitatea, spiritul de echipă, corectitudinea și eficiența”.

Aceasta mai adaugă: ” Este de subliniat și faptul că, făcând sport, noi exersăm implicit empatia și spiritul de echipă, de care uităm adeseori. Părinții trebuie să-și educe copiii în ideea asumării responsabilității încă de la vârstele cele mai mici și de asemenea, să-i sprijine prin exemplul personal”.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *