70 de ani de la Operațiunea „Nord”. Lecții importante despre represiunea credinței

760 0

Stimate Domnule Silviu Popescu,

La 1 aprilie 2021, a avut loc la Moscova conferința de presă cu titlul A 70-a aniversare de la Operațiunea „Nord”. Lecții uitate despre represiunea Sovietică.

Dorim să vă informăm că joi, 8 aprilie, și vineri, 9 aprilie, vor avea loc la Kiev, Ucraina, un seminar și o conferință de presă cu tema: 70 de ani de la Operațiunea „Nord”. Lecții importante despre represiunea credinței, care reprezintă o continuare a conferinței de la Moscova despre represiunea stalinistă. Într-o singură zi, 6 271 de Martori ai lui Iehova (inclusiv femei și copii) au fost deportați din vestul Ucrainei în Siberia, iar proprietățile le-au fost confiscate.

Materiale declasificate din arhivele KGB vor fi prezentate, precum și un tur al unui muzeu virtual și un website unde se vor regăsi toate aceste informații.

Seminarul de pe 8 aprilie poate fi urmărit live pe Youtube la această adresă:

Conferința de presă de pe 9 aprilie poate fi urmărită live pe Youtube la această adresă:

În invitațiile pe care le-am atașat la acest mesaj, veți găsi mai multe informații despre participanți și despre temele de discuție. Printre participanți se vor număra somități în materie, iar în auditoriu se vor regăsi autorități guvernamentale, erudiți din mediul academic, diplomați, membri ai unor organizații civile și alte persoane.

Cu stimă,

Gabriel Goran

Purtător de cuvânt local al Martorilor lui Iehova

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *