În țara asta mai există legi, mai există ordine?

433 0

Indivizi dubioși instigă la crime în numele libertății

Exceptând faptul că pe mailul ziarului primim comunicate de presă semnate de grupări suspecte, care cer demiteri de miniștri și îndeamnă la nesupunere civică, o altă acțiune teribilă tocmai ne-a atras atenția. Facebook sancționează mesaje simple ale utilizatorilor, însă, iată, e loc de desfășurare nestingherită al unor indivizi dubioși, iar reprezentanții legii, cei care ar trebui să ia măsuri drastice împotriva lor, par a dormi.

Pe grupul de Telegram al copreşedintelui AUR George Simion au fost postate mesaje care îndeamnă la violenţe extreme, chiar şi crimă, împotriva politicienilor USR-PLUS şi PNL, dar şi a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, relatează Aktual24.

“Îmi asum cele spuse de mine pe care urmează să vi le spun, şi anume, că, a sosit vremea să găsim soluţii tehnice pentru ai ucide în masă pe politicienii escroci de la USR PLUS partidul borfaşilor şi al p@p@narilor şi pe cei de la PNL dar şi pe Arafat. Haideţi să ne unim cât mai mulţi oameni şi să-i eliminăm la propriu şi la figurat. SRI şi STS dar şi proştii de la Jandarmeria Română nu poate să facă faţă răscoalei populare. Haideţi să găsim mijloacele de eliminare fizică a acestor nenorociţi”, potrivit unui mesaj scris de un aparent membru AUR.

“Nu mai suport, vreau să ieşim în stradă cu sticle de benzină şi să dăm foc acestor nenorociţi” sau “Nu mai sunt soluţii, decât să ieşim în stradă mulţi şi înarmaţi. Fiecare cu ce are, pari, răngi, bâte de baseball. Dacă jandarmii se iau de noi îi batem”, au fost alte două mesaje scrise de presupuşi simpatizanţi sau membri AUR.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor, condus de George Simion şi Claudiu Târziu, a organizat recentele proteste anti-restricţii şi a făcut în repetate rânduri apel la nepurtarea măştii şi a altor reguli impuse de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de Covid.

De altfel, marţi, AUR a anunţat că a demarat la Curtea de Apel procedurile de contestare a restricţiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă. Măsurile contestate în instanţă sunt următoarele: “carantina naţională, închiderea şcolilor şi susţinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanţei prelungite, purtarea măştilor în sălile de curs acolo unde orele se desfăşoară fizic, dar şi în spaţiile deschise, limitarea drastică a programului de funcţionare al magazinelor şi al altor operatori economici”.

Între timp, se vorbește că restricțiile vor fi îmblânzite, dar acest lucru nu se va întâmpla la sugestia și sub presiunea teroriștilor virtuali.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *