Cercetaşii vâlceni au venit cu rezultate frumoase de la un concurs de gen organizat la Baia de Fier

431 0

Sâmbătă, 24 aprilie,   a avut loc  la Baia de Fier, județul Gorj,  concursul Cupa „White Wolf ” organizată   de clubul montan din localitate. Probele concursului au fost: orientare, alergare montană pe un traseu destul de greu, escaladă 15 metri înălțime, în maxim 5 minute. Înafara concursului a fost o întrecere de „agrement”  de tir, cu pistolul airsoft.

La concurs au participat cercetași din Centrul local „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea al O.N. Cercetașii României” (10 exploratori, un temerar și patru lideri) din centrul „Ecaterina Teodoroiu Târgu Jiu” cercetași din Asociația Cercetașii Tradiționali din România (mai mult lideri) și sportivi din clubul gazdă.

Potrivit lui Nicolae Almaşi, cel care se ocupă de copiii ce pornesc pe această cale a cercetăşiei, câștigătorii au primit diplome, medalii și cupe.  Din grupul cercetașilor vâlceni, fetele s+au detaşat prin comportamentul foarte bun. Iată câteva rezultate:

Locuri I Frățianu Ana (orientare F peste 15 ani), Floarea Ștefania (alergare montană, F peste 15 ani), Grigorie Raluca (tir, F peste 15 ani), Gheorghiu Monica Maria (tir, F peste 19 ani)

În clasamentul general, la categoria F, peste 15 ani, podiumul a fost ocupat de exploratoarele noastre, astfel: locul I Frățianu Ana, locul II Floarea Ștefania și locul III Rachina Ștefania.

În clasamentul general, la categoria B, sub 15, ani pe locul II s-a clasat Dumitrașcu Denis, venit de puțină vreme în centrul local. El a avut clasări pe locurile 2 și 3 la cele trei probe ale concursului și a a fost primul la tir. S-au situat pe locuri fruntașe și Petrișor Bogdan (locul 2 la orientare) și Cojocar Relia (locul 2 la alergare montană și locul III la tir), Mălurel Gabriel ( locul II la escaladă și locul III la alergare,  Mălurel Andrei ( locul III la orientare) și Enăcache Antoanela, locul III la tir cat. F peste 19 ani.

În clasamentul general la cat. B, peste 19 ani, Cocoși Nicolae s+a situate pe locul 5, Iordache Lucian pe locul  7 și Nicolae Almaşi, pe locul 10 din 12 concurenți.

Concursul băieților de 15 – 19 ani a fost dominat de cercetașii din Târgu Jiu, al fetelor și băieților sub 15 ani de sportivii clubului organizator, iar categoriile B și F peste 19 ani, de gazde și liderii adulți de la Asociația Cercetașilor Tradiționali (ACT-RO).

Felicitări întregii echipe a centrului local și în mod deosebit exploratorilor din unitatea „Arnota 1633”!

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *