Dispensar uman nou, cu șase cabinete și tot necesarul, la Mihăești

890 0

În luna aprilie a acestui an, Consiliul Local Mihăeşti a aprobat bugetul local pentru anul în curs. Acesta este de aproximativ 15,5 milioane de lei.

În această perioadă, primarul comunei Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu se ocupă în mod special ca lucrările de construire a unui nou dispensar medical, amplasat chiar în centrul localităţii, lângă sediul primăriei, să decurgă conform scenariului. Lucrările avansează bine.

Pentru construirea clădirii, valoarea investiţiei se ridică la 1 milion de euro, la care se adaugă încă 1 milion de euro pentru dotarea cu echipamente medicale.

În incinta acestui dispensar vor funcţiona şase cabinete de medicină generală şi unul de stomatologie, cu toate dotările caracteristice.

La finele anului trecut, primarul Bărzăgeanu a emis ordinul pentru începerea lucrărilor de construire a unei săli de sport în satul Buleta. Obiectivul va putea găzdui evenimente sportive de nivel local și județean pe mai multe discipline sportive. Sala va fi prevăzută și cu vestiare, atât pentru sportivi, cât și pentru profesori și va avea o tribună cu mai mult de 100 de locuri.

Valoarea totală a proiectului este de circa 1,5 milioane de euro.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *