Centrul de vaccinare „Anton Pann”, al șaselea pe țară la media zilnică de persoane vaccinate

1092 0
Ro Vaccinare publică, într-o postare pe rețelele sociale, topul centrelor de vaccinare care au depășit media zilnică de 96 de persoane vaccinate/flux în ultimele 14 zile.
Centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea se află pe locul al șaselea în acest clasament, cu o medie de 181 persoane vaccinate/flux.
„Alese mulțumiri personalului din toate centrele de vaccinare pentru efortul supraomenesc depus până acum, precum și tuturor celor implicați în procesul de vaccinare a populației împotriva COVID-19!
Doar împreună putem reuși să învingem pandemia care ne-a schimbat modul de viață și doar împreună putem reveni la normalitate.”, așa se încheie postarea Ro Vaccinare.
Pentru noi nu mai este o surpriză această poziționare, dat fiind faptul că acest centru este primul din județul Vâlcea, încă de la începutul campaniei de vaccinare pentru populația adultă și, de asemenea, prin echipele mobile, asigură vaccinarea beneficiarilor din centrele rezidențiale, din centrele pentru persoane vârstnice, precum și a persoanelor imobilizate și a aparținătorilor acestora.
Tot numai de bine avem de spus și despre echipa mobilă care asigură vaccinarea la Centrul Drive Thru, din parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea.
Și pentru că omul sfințește locul, impresionați fiind de organizarea fără cusur, atât în centru, cât și la Drive Thru, ne-am dorit să aflăm mai multe detalii despre efort, implicare și despre echipă. Astfel, l-am contactat pe coordonatorul centrului, medicul Alin Obogeanu și am realizat un interviu, pe care îl vom publica în următoarele zile.
Până atunci, vă așteptăm la al treilea weekend în Centrul Drive Thru (22 mai-23 mai), din parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea să cunoașteți echipa doctorului Obogeanu. Și să vă vaccinați, desigur! Pentru că numai împreună putem opri pandemia!
Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *