Trupa vâlceană CiviC RebelS pregătește primul album

55 0

Trupa CiviC RebelS, din Râmnicu Vâlcea, pregătește primul său album.

Stilul trupei, cunoscută deja de la Aby Stage Bar sau de la Summer Camp, Brezoi, îmbină diversitatea muzicii rock cu ceea, ce cultural și spiritual,ne definește ca  popor: mitologie, istorie, natură și folclor.

Cei cinci membri ai formației încă lucrează pentru ca piesele să sune optim și astfel, să le poată înregistra pentru albumul lor.

Vlad Alexandrescu este cel care, de obicei face publice informațiile, un leadership al formației, vocalist și chitară solo, un virtuoz, am putea spune, judecând pe baza a ceea ce am ascultat pînă acum.
Vlad este un foarte apreciat profesor de engleză la Școala Take Ionescu, s-a perfecționat la The Oxford English Centre, a ajutat, ca voluntar, la organizarea evenimentelor în spatele cărora se află Asociația Mentor Rock, adoră să cânte la chitară, să fotografieze, ca și iubita sa, frumusețile naturii, îi plac activitățile outdoor și, probabil, cel mai mult, visează să pescuiască cu orice ocazie.

Vom reveni cu amănunte despre ceea ce înseamnă CiviC RebelS și proiectele lor.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Concertele Maximum Rock 2020

Postat de - 7 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterComunicate de presă pentru concertele Maximum Rock 2020 Deși 2020 abia a început, avem deja câteva concerte planificate. Datorită agitației,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *