Un băiat orfan, bolnav de epilepsie, dorește să-și câștige pâinica cea de toate zilele. Și un adăpost

451 0

UMANITAR

 

Suflet pentru suflet: haideți să ne implicam și să ajutăm un băiat orfan bolnav de epilepsie din Vâlcea, care își dorește să aibă un loc de muncă, să își poată asigura singur hrana cea de toate zilele și un acoperiș deasupra capului.

Numele lui este Florescu Nicușor, iar numărul de telefon este :0742427203. Tânărul aspiră să își găsească un loc de muncă pentru a reuși să își plătească chiria și medicamentele.
Cei ce au făcut acest anunț umanitar pe o rețea de socializare foarte populară, nădăjduiesc că, de asemenea, se va găsi cineva cu inima mare, care ar fi dispus să doneze o rulotă second hand sau un container, unde Nicușor ar putea să locuiască fără să își facă griji că nu are unde să pună capul pe pernă și că o să fie dat afară, pentru că nu are suficienți bani să își plătească chiria.

Tânărului I s-a spus că, având 18 ani împliniți, statul nu îl mai poate ajuta. Poate, doar cu ajutor social, dar acela nu acoperă costuri legate de chirie sau medicamente ori haine.

“De aceea am decis să postez aici, pe Facebook,  pentru a spori șansele băiatului în a-și găsi un loc de muncă.Eu am vorbit cu el de mai multe ori  la telefon și am incercat să îl îmbărbătez și i-am dat anumite sfaturi, unde ar putea să mai încerce să meargă ca să își poată gasi un job. Eu sunt din Timișoara și nu pot face, din păcate, mai mult, așa că, vă rog, pe  cei din Vâlcea, dornici să îl ajute, să il contacteze, pentru că omul chiar își dorește să muncească, doar ca nimeni nu îi oferă șansa asta, din cauza bolii pe care o are… ți asta îi trist. Haideți să facem o faptă bună, pentru că nu ne costă nimic “ – scrie cel care a lăsat mesajul.

C.R

Articole asemănătoare

Petrache Poenaru

Postat de - 11 ianuarie, 2022 0
FacebookTwitterPetrache Poenaru a fost un aprig susţinător al Revoluţiei de la 1821 condusă de Tudor Vladimirescu, însă înfrângerea acesteia l-a…

La mulți ani, Nadia!

Postat de - 12 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitter12 Noiembrie Nadia Elena Comăneci s-a născut la 12 noiembrie 1961, la Onești, în județul Bacău. Nadia este prima gimnastă…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *