Pregătiți-vă, vâlceni! Maratonul Olteniei, o  nouă ediție în august

673 0

Ești iubitor al mișcării în aer liber, al alergării pe trasee minunate, al Mountain Biking -ului și îți place să faci fapte caritabile? Perfect!
Maratonul Olteniei este în pregătire, pentru noua ediție ce va avea loc la finele lunii august.

Ținutul Învingătorilor e nerăbdător să simtă energia ta pozitivă pentru sport și faptebune. Rezervă-ți în calendar ultimul weekend din august (28-29 august) pentru o aventură de neuitat în Râmnicu Vâlcea, apoi apucă-te serios de antrenamente și arată-ne ce poți – anunță organizatorii.

Înscrierile sunt disponibile pe https://maratonulolteniei.ro/ în cursele de Trail Run – cros și semimaraton, și MTB Cross Country – traseu scurt sau traseu lung. În paralel, cursele sunt disponibile și în variantă virtuală, inclusiv cursa în scaune cu rotile.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

De la începutul pandemiei COVID-19 și până la data de 14.04.2020, situația pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se prezintă în felul următor

Postat de - 14 aprilie, 2020 0
FacebookTwitter Numărul total al pacienților confirmați Covid19 și internați în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea – 12 pacienți; 4 pacienți confirmați Covid19 au fost transferați către alte unități medicale din București și Craiova. 7 pacienți se află internați în acest moment la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Dintre aceștia 3 sunt asimptomatici, 2 au forme ușoare și 2 au forme medii. 1 pacient a decedat în dimineață zilei de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *