Atenție, șoferi! Lucrări și restricții de circulație pe zonele Budești, Bujoreni și Troianu

219 0

Potrivit autorităților, se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din județul Vâlcea, din cauza lucrărilor care se fac la infrastructura rutieră, anunță autoritățile.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, miercuri, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu și pe DN 64 Slatina – Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară restricționat pentru efectuarea unor lucrări.
Astfel, pe DN 7 între kilometrii 181 și 182, pe raza localității Bujoreni, se execută lucrări de asfaltare, până la ora 15.30. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de trafic.
Tot pe DN 7, între kilometrii 170 și 171, în zona localității Budești, se fac lucrări de betonare a șanțurilor, până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ.
Pe DN 64, între kilometrii 112 și 115, în localitățile Troian și Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare ale părții carosabile, până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe trei din cele patru benzi, dirijată de indicatoare rutiere.
Șoferii care trec prin zonele cu lucrări sunt sfătuiți să reducă viteza.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *