Cristian Buican nu lasă lucrurile cum vrea Drulă „Vâlcenii nu vor să fie păcăliți! Ne vom lupta pentru adevărata legătură Tigveni – Râmnicu Vâlcea: DRUM EXPRES!!!”

450 0

Țaca-paca! Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a feștelit-o ușor și s-a spălat pe mâini și de vâlceni, și de breteaua de legătură cu multrâvnita și necesara autostradă Pitești- Sibiu, ce face victime săptămână de săptămână și mănâncă românilor ani din viață.

„A fost lansată licitația pentru proiectarea conexiunii orașului Râmnicu Vâlcea cu autostrada Sibiu-Pitești, via DN 73C. ” se laudă acesta în public.

„Așa-numita secțiune 6 a A1 Sibiu-Pitești este inclusă în Masterplanul General de Transport al României și este împărțită în două segmente:

– Primul, cu o lungime de 11 km, se întinde de la Curtea de Argeș la Tigveni. Aici sunt în plan lucrări de refacere a structurii rutiere, amplasarea unor elemente de siguranță rutieră, montarea unui sistem modern de scurgere a apelor și consolidări punctuale ale drumului.

– Al doilea segment, de la Tigveni la Râmnicu Vâlcea, presupune lucrări de modernizare pentru 13 km din DN 73C și construirea unui drum nou, de 3 km, care va face legătura între A1 și drumul național”

Domnule ministru, vâlcenii și toți condamnații la galere ce străbat DN 7 pe teritoriul Vâlcii, te invită călduros la o aventură off road pe drumul către Tigveni! Cu curbe, suișuri și coborâșuri, traversări de ape, denivelări, alunecări de teren, spații înguste și tot tacâmul.
Întrebăm: Așa ne socotești pe noi, vâlcenii, români de mâna a doua??? 

Cristian Buican e foarte intrigat de varianta de doi bani a lui Drulă

Cum era și normal, deputatul PNL Cristian Buican, preşedinte al PNL Vâlcea, care a luptat pentru varianta de bun simț și necesară a unui drum expres, pe patru benzi, a luat imediat foc și  i-a răspuns lui Drulă:

„VÂLCENII NU VOR SĂ FIE PĂCĂLIȚI!!! NE VOM LUPTA PENTRU ADEVĂRATA LEGĂTURĂ TIGVENI – RÂMNICU VÂLCEA: DRUM EXPRES!!!”

Spre deosebire de mulți alții, chiar nu aveam mari aşteptări, dar ministru al Transporturilor mai slab nu am văzut. Gargaragii mai văzusem.  „Soluția” cu care se laudă acum, modernizarea DN 73C (Goleşti – Curtea de Argeş) şi intitularea „arteră de legătură dintre Râmnicu Vâlcea şi autostradă”, nu rezolvă nimic. Va rămâne un drum plin de curbe şi serpentine, care traversează printre locuințe, pe un teren preponderent instabil, deci nepractic pentru traficul greu. Asta după ce promisese că se va realiza un drum expres prin PNRR, iar apoi tot el l-a retras de la finanțare şi de acolo. Pe scurt, bătaie de joc! Singura soluție corectă este amenajarea unui nou drum expres! ”

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *