Deputatul Laurențiu Cazan îl susține pe Cîțu în bătălia pentru președinția PNL

383 0

Atât Ludovic Orban, cât și Florin Cîțu sunt populari în Vâlcea și au strânse legături cu județul nostru, fiind foarte apropiați fizic și sufletește de oamenii și meleagurile acestea.
În PNL se dă o competiție acerbă acum între susținătorii celor doi, Florin Cîțu (vâlcean la origini) și președintele Ludovic Orban, care a făcut aici nenumărate vizite, multe soldate cu beneficii pentru vâlceni. Cei doi se vor lupta în toamnă pentru președinția partidului. Orban ne-a trecut cu bine pandemia, anul trecut, înfruntând o perioadă crâncenă pentru români, în timp ce Cîțu redresează în continuare economia lovită de efectele pandemiei.

Tânărul deputat liberal vâlcean Laurențiu Cazan se simte mai apropiat de premierul Cîțu, prin originea vâlceană comună, datorită vârstei, dar și grație viziunii politice comune.

,,Nu aș vrea să se înțeleagă că prin gestul meu angajez cumva toată filiala sau delegații de la viitorul Congres. Personal îl susțin pe Florin Cîțu nu doar pentru că este vâlcean, ci și pentru că îmi place viziunea lui despe politică și administrație. Are o viziune modernă asupra dezvoltării țării și cred că o poate pune mai bine în aplicare dacă va fi președintele principalului partid de guvernământ” a declarat acesta recent.

În urmă cu o săptămână, Cazan a fost ales lider al Biroului Politic Olănești.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *