Măsuri pretins-ecologiste împotriva românilor modești. Aceștia sunt trimiși să meargă cu căruța. Sau, ar putea îmbogăți consiliile locale

452 0

Ministrul Mediului, Tanczos Barna –alt Barna, de parcă nu ajungea unul!!! – un adept, ca și colegii săi, al utopiei progresismului cu forța, vârât adânc pe gât, până la senzația de vomă, trimite românii cu venituri modeste, majoritatea, de fapt, într-o ură și într-un dispreț fără precedent, la… căruțe. Ca-n Evul Mediu.

Voi, sărakilor care nu vă permiteți o mașină nouă, o să plătiți de vă ia mama dracului, până vă forțăm să vă vindeți mașina veche și o să vă îndatorați la bănci până pierdeți și mașina nouă, și, poate și casa!
Mod de gândire progresisto-neo-marxist, chipurile, la porunca Comisiei Europene.

Oare? Asta e jepcăreală pe față!
“Inclusiv Comisia Europeană ne forţează să luăm măsuri pentru reducerea vârstei parcului auto. Este o decizie asumată la nivelul Guvernului, odată cu negocierea PNRR. Comisia ne-a recomandat să găsim o soluţie pentru maşinile mai vechi de 15 ani. Va exista pentru maşinile mai vechi de 15 ani cu siguranţă o măsură într-un timp relativ scurt. Se discută acum la nivel guvernamental cu ministerele de resort care ar fi varianta”, a spus băiatul ăsta la TV.

Întrebat cât de mare ar putea fi taxa pentru aceste maşini, ministrul zice că nu s-a discutat efectiv de taxă şi PROBABIL nu va fi aplicată de Ministerul Mediului. Doar de consiliile locale! Banng!
Barna e conștient că România ar putea exploda de nervi și spune că trebuie luată și o măsură în balans, adică un sprijin pentru cei care renunţă şi, în paralel, ar putea crește taxele locale, până la infinit.
Și, ghici cine se va bucura că va putea institui noi taxe, de parcă și așa nu sunt prea multe și prea mari? Ați ghicit!

Acești pseudo-ecologiști habarnisti si utopiști – și nu doar ei,ci și alți pretinși ecologiști sau lupi roșii camuflați în Scufițe, ar fi în stare să îi suprime,într-o bună zi, pe cei modești, fiindcă în calea lor spre progres și prosperitate, se împiedică de românii modești.
Câți bani credeți că au românii de rând?? NU AU!!! Fiindcă îi stoarceți voi de bani în 1000 de feluri!!!

Oricum, românii plătesc taxe, impozite, rovignete și alte mizerii care îi seacă la buzunare. Ooricum vă blesteamă pe toți de-o să vă meargă fulgii. Roșii, albaștri, aurii, cum sunteți! Nimic și nimeni NU e veșnic! Oare câte tertipuri mai inventați să luați pielea de pe om?
Oare, unde încarci mașina lui Barbie, dacă nu sunt prize? Oare mergi cu mașina lui Barbie pe drumuri de munte?
Domnule politician, în general… îl forțezi pe omul simplu să ia mașină electrică, dar cu ce bani? Îl împrumuți tu, ca pe urmă să-i confiște banca mașina???

Știi, domnule pretins ecologist, că pentru producerea sau casarea jucăriilor electrice se produce poluare mai multă decât din eșapamentele mașinilor clasice?

Dacă am mașină de epocă, sport sau off road, ce faci, tinere ecologist prosper? Mi-o suprataxezi? Păi îi pun GPL sau CNG, nene!
Există și alte mecanisme perverse prin care să se scoată din circulație vehiculele vechi. Se numește verificare ITP. Simplu, nu?
Propunerea legislativă îi amendează pe toți, la grămadă și creează piață pentru soluția perversă a mașini electrice.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *