Mărșăluiți către ATI, tovarăși!

520 0

Poate că, în aceste momente, cel mai important lucru, în condițiile date, este să ne păstrăm rațiunea, să facem tot posibilul să rămânem sănătoși și să facem tot ce ne stă în putere să avem grijă și de sănătatea și viețile celorlalți, chiar dacă aceștia sunt în dezacord cu noi și nu sunt conștienți ce fac și ce implicații colosale pentru sănătatea și economia planetei pot avea acțiunile lor. Par a mărșălui direct către ATI.

Pentru că, orice incitare la nesupunere duce la boală și boala, cu cât este mai extinsă, cu atât duce la moartea a tot mai multor cetățeni și la colapsul economiei planetei.
Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!
Dar noi îi putem ierta pentru nenorocirile la care ne expun?

A încerca să încheiem odată cu această blestemată pandemie venită din China se poate face cel mai simplu respectând niște minime măsuri de siguranță, precum și restricțiile impuse de autorități, care, indiferent că ne sunt ori nu ne sunt pe plac, oricum sunt printre cele mai ușoare din Europa și, odată cu scăderea incidenței bolii, vor fi retrase.

Atâta timp cât sute de persoane AU HUIDUIT MEDICII DIN SPITALE, atât de expuși riscurilor, precum și pe acel cetățean al cărui părinte tocmai murise de Covid, probabil că aceste specimene nu merită să mai aibă niciun drept de a manifesta aiurea pe străzi, fiindcă, s-a dovedit că NU se poate comunica rațional și civilizat cu ele.  Oricum nu au urechi de auzit decât ordinele doamnei Iovanovici. Doar talibanii au  mai făcut așa. Au decis că intelectualii și medicii, implicit, sunt răi. Ulterior, au ucis medicii. Cât mai este până acolo?

Boala este CUMPLITĂ! Mai nou, seceră și tineri, cu duiumul.  Seceră gravide și copii. Nu ne poate convinge un asemenea protestatar că noi, cei care am fost deja infectați, doar am visat că am fost bolnavi sau am mințit. Pentru ce să fi mințit? Boala lasă sechele în organism. Boala ne-a lăsat și pe noi șomeri sau mai săraci. De ce nu putem vedea lucrurile la fel? Noi de ce îi putem feri pe ceilalți?

E clar, suntem specii diferite, vorbim limbi diferite. Ce pierd ei? Dreptul la muncă? Păi, oricum, majoritatea acelor aruncători de borduri și pietroaie, care au venit cu portbagajele pline cu săbii, nu au muncit o zi în viața lor. Dreptul la terase? Păi acolo, distanțarea socială este egală cu 50 de centimetri. Seara de cumpărături din weekend? Oare, numai după ora 18.00, în weekend se pot face cumpărăturile?  Poate, mai degrabă, faptul că mai pierd încă două ore din etalatul și bârâitul mașinilor de fițe. Și din liniuțe. Cuie și petarde. Sau ce Dumnezeu mai fac unii dintre ei, să aibă atâta bănet.

Protestul este, evident, dirijat politic și incită la nesupunere civică. Așa ceva este inuman, intolerabil!

Întrebarea e, cât și de ce sunt permise asemenea ieșiri? Și dacă se urmărește ceva.

Drama e că, în timp ce ei protestează pentru mofturi, oamenii se îmbolnăvesc și unii chiar mor. Și atunci, nu am putea arunca vina direct pe cei ce își ard măștile și pe cine îi manipulează? Căci sigur VA VENI ȘI ZIUA SCADENȚEI.

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *