Trupa Antract cântă în acest weekend la Sibiu Sounds Festival 2021

460 0

Trupa vâlceană Antract cântă în acest weekend la Sibiu, în cadrul  unui eveniment de două zile , organizat de Sibiu Sounds, JSN şi alţii la Habermann Markt.

După un an în care artiștii s-au retras în studiouri iar noi le-am ascultat muzica doar online, a venit timpul să retrăim pe viu vibe-ul de festival și să ne reîntâlnim cu oamenii faini care dau tonul mișcării locale în muzică. Pe scenă vor susține show-uri live peste 50 de artiști din Sibiu, soliști sau trupe, underground sau cunoscuți, care au piese proprii, 100% originale. Ne vor surprinde cu sound-uri binecunoscute de pop, rock, jazz, blues, folk, hip hop, dar și stiluri experimentale, combinații inedite sau subgenuri musicale – promit organizatorii.

Iată câțiva dintre artiști:

ALPHAQ,  ANTRACT, BASILVIO, CHILD CONTROL, CROCODILE PARADOX,  DINAMIC, E-AN-NA, ESU, EVERGREED, FLORIN THOMITS, JSN, ONENIGHTSTAND, REVOLVER, RIFF, SERGIU & THE FAM, STATUAR, THISOBEY, WILDCHILD.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S’ART în colaborare cu Asociația Culturală PLAY și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Intrarea la festival este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile, dar există niște reguli:

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE);
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE);

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus.

Minorii cu vârsta până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.

Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare.

Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE în perimetrul evenimentului.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *