Ce au în comun descântecul românesc, apa şi fizica cuantică

907 0

Ce ar putea avea în comun descântecul românesc, apa şi fizica cuantică?

De ceva timp, ştiinţa a început să dovedească ceea ce miturile și religiile străvechi au susținut dintotdeauna: s-ar putea să existe o ” forță vitală”.

Această forță vitală a fost numită în diverse feluri: conștiință colectivă, Divinitate, Sfântul Duh ş.a.m.d. şi poate decide dacă suntem sănătoși sau bolnavi, la ea trebuie să ne conectăm pentru a obţine vindecarea. Ei, bine, descântătorii populari tocmai asta fac: ne conectează la forța vitală a câmpului cuantic, prin magia cuvântului și direcţionarea intenţiei.

Fizica cuantică a dovedit că suntem în legătură unii cu ceilalţi și cu lumea, în profunzimea ființei noastre. Mințile noastre funcționează în acord cu procesele cuantice şi atunci este clar de ce medicina alternativă  are rezultate şi este eficientă pe termen lung.

Fizicianul sârb, Vlatko Vedral, este de părere că magia interconectării cuantice ar putea foarte bine să fie cheia vieții noastre.

Ca urmare, am putea spune că magia descântecului se bazează pe interconectarea cuantică, iar efectul lui se explică prin natura cuantică a gândurilor și intențiilor noastre.

Putem spune astfel că acei terapeuţi, care susțin, prin medicina holistică, că nu putem trata trupul fără să tratăm mai întâi sufletul, se bazează pe descoperirile fizicii cuantice.

La nivelul nostru cel mai de bază, mintea și trupul constituie un “pachet”  pulsatoriu, ce interacționează constant cu această vastă mare de energie, iar fiecare organ are o vibraţie proprie. La nivel infinitezimal, lumea pare a fi o uriașă rețea de informare cuantică, în care toate părțile componente comunică tot timpul între ele.

Majoritatea descântecelor se fac cu ajutorul apei.

Cercetătorul japonez Masaru Emoto, care a studiat apa, a observat că aceasta preia și poartă informații, schimbându-și calitatea în funcție de natura acestora.

Mai mult decât atât: apa ne înțelege cuvintele. Masaru Emoto a lipiti pe o sticlă bilețele cu diverse informații apoi a îngheţat apa și a studiat  cristalele. Apa pe care scria „fericire”, „mulțumesc”, „înger”, „pace” forma cristale frumoase. Atunci când i se transmiteau cuvinte negative („nefericire”, „prostule”, „război”), cristalele erau dezechilibrate sau nu existau deloc.

În concluzie, conștiința noastră are puterea de a schimba apa, iar aceasta, la rândul ei, are capacitatea de a transmite mesajele noastre. Cu ajutorul apei ne putem schimba noi înșine sau îi putem schimba pe cei din jur, iar ceea ce credem noi că fac descântătorii, la nivel empiric, are o bază ştiinţifică.

Cum are loc acest lucru? Masaru Emoto a descoperit că apa este sensibilă la o formă subtilă de energie din Univers, pe care a numit-o hado.Toate lucrurile au vibrații (sau hado), inclusiv particulele subatomice. Mintea și corpul nostru sunt afectate de vibrațiile cu care rezonăm. Cercetând această energie, dr. Masaru Emoto a ajuns la concluzia că gândurile şi sentimentele modelează realitatea fizică.

Inspirat fiind de rezultatele unui om de ştiinţă american care a reuşit, cu ajutorul unui dispozitiv ce utiliza rezonanţa magnetică, să impregneze apa cu anumite informaţii benefice, curative, dr. Masaru Emoto a continuat cercetările în domeniul rezonanţei magnetice. Măsurând vibrațiiile persoanei cu ajutorul acestui dispozitiv, savantul pregătea apa hado, în care transfera informația necesară pentru corectarea acestora.

Corpul nostru este alcătuit aproximativ 70% din apă. Prin urmare, influențând apa, influențăm și alte ființe. Pătrunzând în particulele subatomice ale corpului, apa oprește efectul vibrațiilor negative.

Mihaela Iliescu

 

Adevăruri șocante: apa ne poate îmbolnăvi, dar ne și poate salva viața!

 

Articole asemănătoare

Postat de - 10 august, 2021 0
FacebookTwitterÎn luna august Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Asociația „Ataraxia”, pe esplanada teatrului din Parcul Zăvoi, prezintă o serie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *