SCM reamintește fanilor că eliberează abonamente pentru viitorul sezon

583 0

SCM Râmnicu Vâlcea reamintește iubitorului handbalului vâlcean că eliberează abonamente pentru sezonul sportiv 2021 – 2022. Iată actele necesare pentru procurarea unui abonament :

  1. Pentru abonamentul de 450 RON: carte de identitate sau copie xerox
  2. Pentru abonamentul de 100 RON, pentru pensionari – carte de identitate și copie Xerox; cupon de pensie în copie Xerox

Persoanele care au avut abonament în sezonul 2019-2020 își pot păstra locurile pentru acest sezon, prezentând vechile abonamente, doar în perioada 28-30 iulie 2021.

Începând cu data de 2 august 2021 vânzarea abonamentelor se va face la liber, fără a se mai tine cont de vechile abonamente.

Abonamentele se vor pune în vânzare la Sala Sporturilor Traian, în incinta sîlii VIP, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 12:00. Accesul la sala VIP se va face DOAR pe la Intrarea 1.

Un spectator poate cumpăra mai multe abonamente normale de 450 RON.

Intrarea la meciuri se va face în condițiile impuse de Guvernul României, la data disputării fiecărui joc.

Aniversări și o revenire salutară, la club

Recent, jucătoarele Isabell Roch, Maria Rădoi și expertul sportiv Marian Joița și-au sărbătorit zilele de naștere, ei fiind născuți sub semnul Leului, deci, niște învingători. Le adresăm un sincer La mulți ani!

O altă veste bună este că, de marți, 27 iulie, jucătoarea Corina Lupei s-a alăturat lotului echipei noastre, efectuând deja primele două antrenamente alături de colegele sale.

Corina nu a prins prima parte a pregătirii, fiind convocată la selecționata tricoloră de tineret, unde a participat la Campionatul European de handbal, susținut în Slovenia. România U19 s-a clasat la finalul acestei întreceri pe poziția a 5-a.

Felicitări, Corina!

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Primele transferuri

Postat de - 10 iunie, 2021 0
FacebookTwitterA venit momentul sa anunțam primele achiziții care se vor alătura echipei in noul sezon, 2021-2022. In noul an competițional…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *