Senatoarea Claudia Mihaela Banu salută întoarcerea fizică a copiilor la școală

199 0

Ministrul Educației, domnul Sorin Cîmpeanu, a transmis informația potrivit căreia, elevii se vor reîntoarce fizic la #școală. Acesta a afirmat că școala va începe în format fizic pe 13 septembrie:

„Bazându-mă pe informațiile pe care le am în limite de competență, bazându-mă pe cunoașterea condițiilor din școli, în care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decât în orice alte locuri, cu excepția unităților sanitare, bazându-mă pe nivelul ridicat de vaccinare a personalului din învățământ, bazându-mă pe acțiunile pe care le avem în vedere pentru a susține importanța și necesitatea vaccinării, mă pronunț cât se poate de clar în favoarea deschiderii cu prezență fizică pentru toți elevii fără scenarii de funcționare. Am dreptul să manifest acest optimism, în paralel luând în considerare orice alte variante vor rezulta din evoluția epidemiologică”, spune Sorin Cîmpeanu.

O astfel de veste nu poate decât să bucure atât elevii, profesorii, cât și părinții.
Atât de râvnita #normalitate, de noi toți, începe să prindă contur și ne dă speranțe că lucrurile pot să fie mai bune.
În calitate de senator, le transmit tuturor elevilor să se bucure de această vacanță și să o facă să fie cât mai frumoasă.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *