Lansare de carte „Când luminile se aprind” – Maria Munteanu

628 0

BĂILE OLANESTI

Hotel President, 13 August 2021, ora 19 si 30, sala de conferințe

LANSARE DE CARTE

CÂND LUMINILE SE APRIND,

autor Maria Munteanu

 

După douăzeci de ani mă reîntorc pe aceste meleaguri, făcând din Viața mea o Arta! Destinul mi-a vorbit din nou… Discret, șoptit, la ureche… uneori cu ecou. De multe ori, m-am facut că nu-l aud cum ma strigă din urmă, dar azi am de gand sa-i raspund într-un mod in care amândoi suntem câștigati!

Vă aștept, așadar, în acest loc în care Destinul imi vorbeste după douăzeci de ani, la prezentarea celei de-a unsprezecea cărți ale mele!

 

TIMPUL CÂND LUMINILE SE APRIND A SOSIT!

 

„Măi să fie, dar ce întorsătură iau dintr-odată lucrurile! Muntele Cozia oglindește Zona Regelui Arthur! Se știe… De la renegare merg în sfârșit spre recunoașterea și acceptarea zonei natale. Reîntoarsă la Matcă, la origini, realizez că tot ceea ce se întâmplă în Creație își are sursa pe Tărâmul sacru ale Vâlcii fascinante. Aici este Nașterea! Aici au fost născuți Gemenii Divini, Fiii Cerului: Artemis și Apollo, Co-Creatori ai Lumilor infinite, ce preschimbă Timpul în Veșnicii de Aur la vremuri sfinte. Și cum sunt Artemis, îmi voi prelua cât de curând sarcinile lăsate de-o parte, să nu spun abandonate. Cozia, un alt Kogaion, pe vibrație Yin, Muntele Sfânt, complementar al Munților Bucegi, pe vibrație Yang. Muntele Cozia adăpostește mari secrete legate de Regele Arthur, supranumit Domnul de Rouă, și de soția sa Guinevere, cunoscută mult și sub numele de Regină a Trandafirului, a cărei întrupare tot eu am avut-o. Camelotul medieval devine în acest fabulos context Camelotul astral care este Vârful Cozia sublimat! Informație de mare preț cu care se reîmbogățește spiritual întregul areal vâlcean de pe malurile Oltului, Râul care curge nărăvaș pe la poalele masivului muntos, demonstrând că aici se află Kogaionul. Cuplul Arthur și Guinevere este absolut perfect prin iubirea ce-i unește, iar așa-zisa idilă dintre Regină și Cavalerul Lancelot nu este decât o diversiune menită ca să oprească acel flux de iubire dintre cei doi regi sau o eroare gravă dată de interpretarea aleatorie a unui text găsit în documente istorice, foarte vechi, care atestă în mod cert existența Cavalerilor Mesei Rotunde, supranumiți Cavaleri ai Graalului sau Cavaleri ai Trandafirului, pe mirificele meleaguri natale, vâlcene, interpretare folosită pentru romanțarea operelor unor scriitori cunoscuți ce s-au jucat prea mult pe marginea adevărului, manipulând minți încete.

Reîntâlnirea celor treisprezece Cavaleri ai Graalului în diagrama prezentului se va face cu un scop suprem, printr-un program prestabilit de Dumnezeu Tatăl. Cavalerii reprezintă împreună Matricea Solară întrupată pe Terra care atrage ca un magnet în jurul său pe aceia care fac parte din Camelotul astral, din Regatul Alb, care nu este altul decât Cozia! Din nou, uau! Uluitor? Da? Da! Teoremă verificată!”.

 

Fragment din romanul CÂND LUMINILE SE APRIND, autor Maria Munteanu

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *