Claudia Banu salută intervenția inspirată a lui Ovidiu Popa, pentru deblocarea traficului la Budești

308 0

O vară cu un trafic infernal ca acesta, mai rar! Fiind cald și sezonul concediilor, județul e luat zilnic cu asalt de zeci de mii de turiști ce aleargă disperațși către aerul răcăros de munte sau către piscinele și ștrandurile noastre. În weekend-uri, numărul acestora crește semnificativ și apar blocaje infernale și coloane, în special pe Dn 7, nodul principal fiind la Budești.
Senatoarea Claudia Banu salută, printr-o postare publică,  intervenția inspirată a lui Ovidiu Popa, pentru deblocarea traficului la Budești

Dezvoltarea infrastructurii și creșterea siguranței rutiere sunt prioritățile guvernării PNL!

Județul Vâlcea, faimos pentru traseele turistice este din păcate cunoscut și ca un județ cu trafic_infernal și numeroase accidente rutiere, multe, cu victim omenești.

Toți cei care circulăm pe #DN7 în direcția Dealul Negru, cât și spre Valea Oltului ne-am lovit inevitabil, de cozile kilometrice, care ne-au ținut în trafic ore-n șir.

De aceea, implicarea colegului meu, Ovidiu Popa, consilier județean PNL în  deblocarea situației de la sensul  giratoriu Budești a fost binevenită și mult așteptată. Felicit astfel de abordări și îndemn toți factorii decizionali la acțiune, pentru dezvoltarea frumosului nostru județ!

K.R.

 

Articole asemănătoare

La Mulți Ani, dragi colegi!

Postat de - 5 octombrie, 2023 0
FacebookTwitter Când în 1994 #UNESCO și Organizația Internațională a Muncii stabileau standardele după care trebuie să se desfășoare activitatea profesorilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *