Sā fie liberalism, dar sā-l simțim și noi!

837 0
L-am auzit vorbind pe domnul Vìlceanu. Un om normal, care a răspuns tuturor întrebărilor ireverențioase, chiar agresive.
Bine că știe cum e sa fii pesedist și cum te lovește ANAF, la ordin. Sper să nu uite. Chiar mă gândeam că nu am auzit, în ultimele luni, de zelul mizerabil al inspectorilor fiscali, cel puțin, nu în Vâlcea. Se ajunsese la preluări ostile de firme, la falimente comandate. Am fost una dintre victime, mi s-au distrus ambele firme, am pierdut tot.
Mă bucur că premierul Cîțu a pus un prieten și om de încredere, la Finanțe, aș fi făcut la fel, în locul său. Vîlceanu e unul dintre multele motive, pentru care eu creditez echipa Cîțu! Da, sā fie liberalism, dar sā-l simțim și noi!
P.S. Am fost, recent, în Gorj, la Mănăstirea Lainici, un loc fabulos, condus de un stareț incredibil, să-l întâlnesc pe Maestrul Vasile Pintea, 90 de ani, decanul de vârstă al pictorilor români, care participa la o tabără de pictură. Am auzit numai cuvinte de laudă despre actualul ministru al Finanțelor, de care nu știam nimic. Este un mare sprijinitor al proiectelor culturale și spirituale, nu numai, din Gorj. Ceea ce, pentru mine, este mare lucru.
Silviu Popescu

Articole asemănătoare

Oraşul vaccinează satul

Postat de - 26 iulie, 2021 0
FacebookTwitterInstituția Prefectului Județul Vâlcea ne informează că, în cadrul campaniei naționale de vaccinare ” Orașul vaccinează satul”, echipele mobile se…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *