O metodă simplă de terapie, pe care o putem face singuri, cu rezultate foarte bune și necesită numai 15 grame frunze de dafin.

Ceaiul de dafin – licoarea magică pentru curățarea oaselor și articulațiilor

1717 0

Filozofia tibetană ne învață că „oasele puternice și încheieturile flexibile ne asigură o viață lungă și sănătoasă”.

Starea oaselor și articulațiilor noastre este influențată de regimul alimentar și de mișcarea fizică, factori pe care îi putem controla, dar și de îmbătrânire, asupra căreia nu deținem controlul.

Oricât de mult am face o detoxifiere internă, trebuie să ținem cont de faptul că depozitele toxice de săruri se vor forma întotdeauna pe oase și pe articulatii.

Aceste depozite ne limitează capacitate de mișcare și provoacă inflamații dureroase, precum artrita, reumatismul, spondiloza.

Iată o metodă simplă de terapie, pe care o putem face singuri, cu rezultate foarte bune și necesită numai 15 grame frunze de dafin.

Se face într-un interval de șapte zile: trei zile cura, o zi pauză, trei zile cură, în primul an, o dată la trei luni, apoi mai rar, o singura dată, în intervalul vară-toamnă.

Înainte de a începe, se curăță colonul printr-o clismă sau prin consumul de sucuri naturale din morcovi și/sau spanac, 500 ml/zi (pentru a nu provoca reacții alergice sau digestive). Dacă este nevoie, se repetă clisma timp de câteva zile, apoi începeți cura. Se elimină produsele de origine animală din dieta cu șapte zile înainte de a începe, dar, mai ales, pe toată perioada curei.

Procedură

 Prima zi:

Peste cinci grame de frunze de dafin rupte sau mărunțite se pun 300 ml apă clocotită și se fierbe amestecul timp de cinci minute. Se lasă la infuzat, într-un termos, timp de cinci ore.

Se strecoară și se bea la intervale de 15-20 minute, timp de douăsprezece ore. Nu beți tot extractul odată, pentru că poate provoca hemoragie.

Se repetă a doua zi și a treia zi.

Pentru că se elimina săruri și nisip, urina poate capăta orice culoare, de la verde spre roșu deschis. Este un fenomen normal.

Mihaela Iliescu

 

Colagenul sau tinerețea fără bătrânețe!

 

Articole asemănătoare

Orașul vaccinează satul

Postat de - 9 iulie, 2021 0
FacebookTwitterInstituția Prefectului Județul Vâlcea ne informează că, în cadrul campaniei naționale de vaccinare ” Orașul vaccinează satul”, echipele mobile se…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *