Astăzi începe votul online pentru alegerea președintelui USR PLUS

516 0

În USR PLUS, pentru alegerea preşedintelui se organizează vot universal online, prin intermediul unei platforme securizate.

În competiția internă s-au înscris co-președinții Dan Barna și Dacian Cioloș, dar și senatorul Irineu Darău.

Candidații sunt eleganți, vorbesc frumos, aplicat, zâmbesc și nu se ceartă. Nu a spus niciunul că va părăsi partidul sau că se va răzbuna dacă nu câștigă. Mai mult decât atât, vor lucra împreună. Nu se împart funcții, nu se promit sinecuri, nu întreabă nimeni pe nimeni “Cât vrei ca să mă votezi?” sau “Cât îmi dai ca să te votez?”.

Un vot anost am spune, dacă ne uităm la scandalurile și cancanurile din celelalte partide.

Începând de astăzi, ora 10.00 și până pe 22 septembrie, ora 10.00, aproximativ 50.000 de membri de partid cu drept de vot vor alege unul dintre cei trei candidați. Dacă niciunul nu întrunește 50%+1 voturi, din numărul celor care votează, va urma turul al doilea, cu același vot online, între 23 septembrie, ora 10.00  și 30 septembrie, ora 10.00.

Rezultatul votului online va fi validat de Congresul USR PLUS, ce va avea loc pe 2-3 octombrie, la București.

În cadrul congresului, delegaţi ai filialelor din toată ţara vor alege şi membrii Biroului Naţional al USR PLUS, care asigură conducerea executivă a partidului alături de preşedinte.

 

Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Înca un Prim-ministru vâlcean.

Postat de - 27 februarie, 2020 0
FacebookTwitterPreședintele României Klaus Iohannis l-a desemnat Prim-ministru pe Florin Cîțu, al treilea vâlcean ajuns în această onorabilă funcție, după  Radu…

Popriri

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitter„În calitate de deputat liberal voi depune mâine la Parlamentul României o propunere legislativă de modificare şi completare a Codului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *