“Sputnik, sau nimic”, deviza Martorilor lui Șoșoacă

573 0

(P)

Aur – 17% în sondaje!

Meanwhile, România ocupă unul din primele locuri pe glob, la mortalitatea generată de Covid.

Ceaușescu, Vadim și Dan Diaconescu ar trebui să fie mândri, deoarece adepții lor se regăsesc  acum în partidul ce împroașcă în virtual și în piețe miasme xenofobe și șovine. Șoșocismul extremist e debordant. Șoșocii mustesc de patos revolutionar, patriotism și naționalism orthodox habotnic, spumegând și tunând de furie împotriva a tot ce e străin, capitalist, occidental, neromânesc, whatever. Puțin lipsește până la a îndemna la moarte împotriva imperialiștilor, sau, cine știe ce Dumnezeu îi mai învață la orele lor de învățământ politic, acolo!

Toată lumea, subit, e de origine dacică, pură. Niciunul din șoșoci nu a avut strămoși contaminați cumva de vreo invazie, care să le perimeze rasa pură, ideală. Înainte de a-și apăra patria, neamul, ogoarele, au vegheat ca nu cumva, nemurile lor să se combine cu vreun ostrogot, vizigot, roman, slav, hun, german, extraterestru, sau ce-o mai fi năvălit peste noi, ori, cine ne-o mai fi vizitat, pașnic.
Numai că, ce să vezi? Noul naționalism extremist de tip simionov- sosocist, venerează idoli precum doamna Ivanovici, Iovanovici fiind nume totalmente românesc, și, pe domnul Simion, la fel mândru de originile sale.  Români pursânge, viță nobilă, calitate extra. Lideri proverbiali, stindarde ale neamului românesc authentic, traditional. Care, cer Ro-Exit și să ne apropiem de Moscova, că ar putea fi mai bine, mai ales, când ne încălzim cu gaz rusesc, la preț dublu. Și, care sunt supărați că, de ce mama dracului a refuzat România vaccinul Sputnik, că era mai bun. Sputnik, sau nimic!- e deviza lor.

Acum, armia vajnică a fanilor e oleacă fragmentată… vuiete, rumoare. Cuum? Doamna Șoșoacă e vaccinată?
Nu știm asta, nici nu avem de unde. Dar presa centrală așa vuiește. Că doamna  “Bendis Xena” Iovanovici s-ar fi vaccinat.Noi nu credem așa ceva… vaaai… cuuum? Păi, doamna senator are o imunitate de OȚEL RUSESC, dânsa poate strnge în brațe și pupa orice adept, fără a se contamina cumva!

K>R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *