Deputatul Laurențiu Cazan a participat la un eveniment dedicat copiilor cu dizabilități

314 0

În urmă cu câteva zile, tânărul deputat liberal Laurențiu Cazan a participat  la un eveniment dedicat copiilor cu dizabilități, eveniment ce a avut loc în județul Vâlcea. Acesta a ascultat cu foarte mult interes tot ce s-a discutat despre micuții născuți cu mai puțin noroc decât alții, în ceea ce privește sănătatea , copii ce necesită atenție specială, având nevoi special, copii pentru care, societatea și, poate, fiecare din noi trebuie să facem ceva. Liberalul a fost foarte impresionat de această experiență și a decis să se implice. 

“Am participat la un eveniment organizat cu scopul creșterii nivelului de conștientizare despre copiii cu nevoi speciale, creat de Asociația AVA, reprezentată de către Alina Dina-Tanasie. Am cunoscut copii minunați, care, în ciuda nevoilor special, sunt foarte isteți, au inițiativă și sunt foarte comunicativi! 

Asociatia AVA își propune creșterea calității vieții copiilor cu dizabilități cu domiciliul în județul Vâlcea, prin ore de recuperare cu ajutorul Terapiei 3C, kinetoterapie, ateliere de lucru și de socializare ca sprijin pentru o dezvoltare armonioasă psihosomatică, care îmbină terapia pentru corp, cu terapia cognitivă și logopedică cu scopul integrării mai ușoare în societate.

Aceste cauze trebuiesc susținute, iar acești copii trebuiesc  tratați precum orice alt copil obișnuit.”

K.R. 

Articole asemănătoare

La început de an școlar

Postat de - 11 septembrie, 2023 0
FacebookTwitter Astăzi merg la școală toți copiii cu vârsta potrivită și toți adolescenții din România. S-au deschis ușile grădinițelor, ale…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *