Păușești – Măglași, comuna unde ți-ai dori să te muți 

1163 0

Păuşeşti Măglaş este comuna aflată în plină dezvoltare și despre care am scris, nu o dată.

În ultimii ani, casele noi cresc ca pomii în pădure, iar cele vechi sunt reabilitate, oamenii au descoperit pasiunea pentru grădinărit, pentru peisagistică, pentru frumos.  

Judecând după statistici, populația s-a dublat. Mulți râmniceni au preferat să lase scumpătatea și stresul orașului, fugind de aglomerație și nebunia traficului și s-au mutat aici, unde există de toate: apă, canalizare, rețea de gaze, internet, energie electrică, străzi sfaltate. Iar  preţul de achiziţie al unui teren este unul decent. Localitatea are școli modern, grădinițe, cămin cultural, clădiri reabilitate. Și un dispensar uman, cu cabinete diverse, bine dotate și săli de așteptare. 

Astfel, nu e de mirare că au venit și numeroși investitori. Aceștia oferă oamenilor șansa de a munci și de a-și construe, poate și o carieră în anumite domenii. 

Extinderea rețelei de gaze naturale și asfaltarea ultimelor drumuri din localitate sunt pe lista primarului lui Alexandru Dediu, care este foarte încântat de dinamica frumoasă a localității, din ultimii ani. 

K.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *