Centură ocolitoare pentru Băbeni 

7163 0

Băbeni, localitatea condusă de primarul Ștefan Bogdan, oferă ajutor pentru orice investitor care dorește să dezvolte aici afaceri. 

Localitatea este una bine dezvoltată și promite și mai mult. Nu lipsește niciuna dintre utilități, infrastructura este bună și se anunță și mai bună, cu drumurile ce urmează să fie reabilitate și care nu sunt puține la număr. Șomajul este redus, investitotii au intuit că aici ar putea să-și dezvolte afaceri foarte bine, iar localitatea atrage forță de muncă și din localitățile învecinate. 

În acest moment, sunt peste 200 de agenți economici care funcționează pe raza orașului și în zona parcului industrial din zona fostei Uzinei Mecanice. 

Primăria lucrează la documentația privind reabilitarea celor aproape 60 de drumuri, iar printre ele, se află și centura localității, deoarece, conducereainstituției  consideră că prioritară pentru oameni  este scoaterea traficului greu de pe drumul principal. Vestea bună este că, există fondurile necesare pentru a se realiza această centură care să salveze Băbeniul de infernul traficului. 

C.R. 

 

Articole asemănătoare

Băbeni

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBăbeni este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitatea componentă Băbeni (reședința), și din satele Bonciu, Capu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *