Prundeniul se poate lăuda cu o primăriță deosebit de activă:Cristina Munteanu

1072 0

Pentru , primăriţa social-democrată Cristina Munteanu , de la Prundeni, eradicarea şomajului din localitate reprezintă o prioritate. Oamenii trebuie să aibă de muncă, pentru a-și putea desfășura viața decent. 

În acest scop, harnica primăriță face tot ce îi stă în putere pentru atragerea a cât mai mulţi investitori și putem spune că și-a luat rolul în serios. 

Sunt mai mulți investitori care au optat pentru Prundeni, o localitate mare, cu potențial economic.  Câteva exemple sunt supermarket-ul Euromarket, Avicarvil, care are în vedere înfiinţarea unei hale de pui, cu un potenţial minim de creere a 40 de noi locuri de muncă, dar și două modern unități de cazare, Lista include și o zonă de exploatare viticolă şi agrement care a fost deja înfiinţată de către SC Data Finance Group SRL. 

 Primărița amintește și de preconizata înfiinţare a unui parc fotovoltaic ce urmează a fi amenajat în localitate. 

Primăria din Prundeni a reuşit să procure un număr de 100 de laptopuri pentru copiii din această comună, sursa de finanţare a fost bugetul local al comunei, suma ridicându-se la 170 de mii de lei. 

C.R.  

 

Articole asemănătoare

1 comentariu

  1. Ce gluma buna🤣,foarte buna cand a lasat locuitorii fără salubritate mult timp,iluminatul public pe timp de iarna se aprindea de la ora 7 jumatate,ai nevoie de primar iti promite ceva si apoi cand revii sa dai de ea fuge prin usa din spate…si angajații, mama,mama🤣,nu au destule buzunare!🤣😂😂

    Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *