Reabilitări de clădiri, apă, canalizare și drumuri agricole, la Orlești 

1049 0

Proiectele implementate în ultimii ani de administrația din comuna Orlești, condusă de mult timp de Constantin Cârstina, de la PNL, un om destoinic,  au ridicat cu mult standardul localității, astfel că aceasta se află acum printre cele mai moderne, curate și elegante. 

O veste bună este că, prin Compania Națională de Investiții, urmează reabilitarea și modernizarea a căminului cultural și a dispensarului medical. Căminul cultural a fost reabilitat cu fonuri locale, în anii trecuți, , însă mai trebuie ceva modificări, există proiecte în acest sens. 

În acest moment sunt în lucru alimentarea cu apă și canalizarea în cele două sate de peste calea ferată, respectiv Aurești și Scăioși. 

Un alt proiect deosebit de important, pe fonduri europene, vizează modernizarea drumurilor agricole. Marea parte a locuitorilor se bazează pe agricultură. Sunt aproximativ  400 de tractoare înscrise în localitate și pentru deplasarea acestora, drumurile special reprezintă o necesitate. 

Dealtfel, Orleștiul are cea mai extinsă rețea de drumuri asfaltate din județ. 

O.M. 

Articole asemănătoare

Sanatoriul din Orlești

Postat de - 9 august, 2021 0
FacebookTwitterLucrările la sanatoriul din Orleşti avansează, urmând ca, în cel mai scurt timp, în localitate să funcționeze un frumos și…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *