Senzațional – O școală sanitară vâlceană funcționează în online pentru că mulți profesori nu sunt vaccinați

471 0

CJSU Vâlcea a aprobat scenariul 2 de funcţionare, însemnând cursuri online, pentru mai multe unităţi de învăţământ, în baza Ordinului comun al Ministrului Educației și al Ministrului Sănătății nr. 5558/2389/05.11.2021. Motivul este că, acestea au, în continuare, un procent de vaccinare a personalului sub 60%.

Toate școlile sunt în mediul rural, cu o excepție, și nu orice excepție: Şcoala Postliceală FEG, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Mai exact, este vorba de o școală postliceală sanitară a Fundației Ecologice Green. Partea interesantă este că, profesorii acesteia sunt cadre medicale și, în general, se presupune că acestea ar trebui să fie vaccinate în proporție mai mare decât alte persoane, lucru ce ar trebui să fie valabil pentru cadrele didactice, în general. Suntem convinși că lucrurile se vor remedia în scurt timp.

Iată și celelalte școli care vor funcționa în online: Şcoala Gimnazială Boişoara, comuna Boişoara; Şcoala Primară Găujani, comuna Boișoara; Şcoala Gimnazială Rotărăşti, comuna Nicolae Bălcescu; Şcoala Gimnazială Runcu, comuna Runcu; Școala Gimnazială Stoileşti, comuna Stoileşti; Şcoala Gimnazială Izvorul Rece, comuna Stoilești; Şcoala Primară Bârsoiu, comuna Stoilești;  Şcoala Gimnazială Titești.  comuna Titești.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *