Bujoreni – un proiect important vizând modernizarea drumurilor își așteaptă finanțarea

556 0

Bujoreni, o comună înfloritoare, cu potențial economic, situată de-a lungul Drumului Național 7, ce face legătura între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, sau, turistic, între București, Craiova și Valea Lotrului – Transalpina.
O localitate bine gospodărită, de o echipă ce bifează, punct cu punct, obiective deosebit de importante pentru locuitori; rețea stradală, apă și canalizare, gaze naturale. Nu e de mirare că mulți s-au întors să locuiască aici, unde s-au născut, ori se mută din Râmnic, poate și pentru costul vieții, ceva mai scăzut.

Recent, primarul Gheorghe Gîngu a anunțat că, s-a depus spre finanţare un proiect foarte important, ce vizează modernizarea mai multe drumuri comunale și construirea de poduri peste pâraiele ce traversează localitatea.

Mai exact, este vorba despre obiectivul de investiţii „Modernizare drumuri locale şi construire poduri peste pârâul Muereasca şi peste pârâul Valea Bujorencii”, depus în cadrul Programului „Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului este de 99,9 milioane de lei și urmează să fie modernizate drumuri de interes local, pe o lungime de peste 38 kilometri.

C.R.

Articole asemănătoare

Monografie comuna Bujoreni

Postat de - 13 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitterASEZAREA GEOGRAFICĂ ȘI COMPONENȚA Comuna Bujoreni este așezată pe malul drept al Oltului de-a lungul drumului național DN7, respectiv internațional E81,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *