Președintele PNL VÂLCEA, deputatul Cristian Buican, aduce încă o dată în atenția Guvernului și a Prim-ministrului necesitatea realizării drumului expres Găneasa-Drăgășani-Râmnicu Vâlcea-Tigveni 

399 0

 Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a efectuat o vizită de lucru în regiunea Oltenia la o serie de întreprinderi private și de stat unde a discutat cu managementul și angajații companiilor. La finalul acestor întâlniri, în calitatea sa de președinte al Partidului Național Liberal, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a participat la o întâlnire regională în Craiova cu organizaţiile PNL din Regiunea Sud-Vest Oltenia. La această reuniune au participat și reprezentanții Filialei PNL VÂLCEA.

În acest cadru, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a purtat o discuție aplicată cu premierul României în legătură cu oportunitățile de dezvoltare durabilă ale județului Vâlcea. O temă importantă pe care președintele PNL Vâlcea a adus-o cu insistență în atenția premierului a fost, în acest context, necesitatea integrării județului Vâlcea în rețeaua europeană de transport rutier. 

Sublinind importanța realizării unui drum expres Tigveni-Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Râmnicu Vâlcea și a întregului județ, președintele PNL Vâlcea arată că: „Profitând de organizarea acestei întâlniri regionale, am purtat discuții cu domnul Prim-ministru, Ionel Nicolae Ciucă, pe tema drumului expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa și ce beneficii ar putea aduce realizarea lui pentru județul Vâlcea. Filiala PNL VÂLCEA va continua să susțină un astfel de proiect de infrastructură pentru că doar așa Vâlcea va putea să fie atractivă din punct de vedere economic”.

Înțelegând importanța acestei inițiative pentru județ și apreciind pozitiv demersul președintelui PNL VÂLCEA, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a arătat că în luna noiembrie a acestui an va începe procedura de atribuire a contractului pentru elaborarea studiului de prefezabilitate a drumului expres Ganeasa – Drăgășani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni. 

Apreciind angajamentul Prim-ministrului pentru susținerea acestei importante inițiative a PNL VÂLCEA, conducerea Filialei și reprezentanții parlamentari și locali ai cetățenilor se angajează să susțină în continuare cu determinare toate inițiativele benefice pentru județul nostru și cetățenii săi. 

Filiala PNL Vâlcea, președinte Cristian Buican 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *