Rotary Club Râmnicu Vâlcea a demarat prima etapă a Proiectului „Pentru România verde”

699 0

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, în Parcul Central din Călimănești, s-a desfășurat  prima etapă a proiectului: “Pentru România verde” realizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea  în parteneriat cu Romsilva-Direcția Silvică Vâlcea  și Primăria Călimănești.

Membrii Rotary Club Râmnicu Vâlcea alaturi de membrii Clubului Interact Râmnicu Vâlcea au plantat 50 de tei în Parcul Central Călimănești, întregind peisagistic frumusețea acestui loc.

Dorim să contribuim la menținerea și îmbunătățirea unui climat verde, atât de necesar sănătății tuturor, în prezent cât și pentru generațiile viitoare. Proiectul nostru este “un început”  pentru o implicare activă a clubului nostru în probleme de mediu și ne dorim în continuare ca a doua etapă  a acestui proiect de impact și  în același  timp, de suflet, să se desfășoare la Râmnicu Vâlcea.

Mulțumim partenerilor noștri si tuturor celor care, în aceasta zi frumoasă de toamnă au contribuit la demararea proiectului „Pentru România verde”.

 

Liliana Dorina Blidaru,

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, 2021-2022

Articole asemănătoare

Recomandări SARS COV 2

Postat de - 12 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterEchipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea a observat sâmbătă, 10 octombrie a.c., că…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *