SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în grupele EHF European League 

458 0

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea a reușit în weekendul trecut o calificare importantă în faza grupelor EHF European League, după două victorii în fata campioanei Spaniei. Bera Bera, care nu a mai pierdut un joc pe teren propriu de aproximativ doi ani și jumatate, motiv pentru care, administratorii clubului, echipa și susținătorii sunt extrem de bucuroși pentru succesul obținut.

“Pe această cale, ne bucurăm să vă anunțăm că am fost susținuti de la fața locului de Consului General al Romaniei la Bilbao, domnul Marian Popescu, alături de colegii dânsului din cadrul consulatului, dar și de alti aproximativ 100 de romăni din Spania, prezenți în tribune.Dedicăm această victorie suporterilor nostri, sponsorilor echipei, dar în special tuturor vâlcenilor care sunt alături de noi, atat la bine căt și la greu”, spun cei de la SCM.

Grație acestui rezultat obținut în fața campioanei Spaniei, în lunile ianuarie și februarie ale anului 2022, reputata și valoroasa echipă vâlceană va disputa alte 6 jocuri în faza grupelor EHF European League.

Felicitări fetelor noastre!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *