Rotary Club Râmnicu Vâlcea și ”Spiridușii Interact” vă oferă și anul acesta ”O CANĂ de FERICIRE” – la Târgul de Crăciun – Scuarul Mircea cel Bătrân

480 0

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea continuă tradiția proiectului ”O CANĂ de FERICIRE” și, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Râmnicu Vâlcea, îi invită pe râmniceni  în perioada 1 decembrie – 6 ianuarie să savureze un vin fiert, un ceai, o ciocolată caldă sau o cafea la Căsuța Rotary, ocazie cu care, în schimbul unei donații, vor primi o cană de ceramică, personalizată cu însemnele celui mai activ ONG din Râmnic.

De asemenea inimoșii parteneri ai clubului Rotary Râmnicu Vâlcea vor oferi o tombolă cu surprize, celor care cumpără o ”Cană de Fericire”.

Donațiile vor contribui la finalizarea proiectului  „Ambulanța” prin care se va achiziționa și dona o ambulanță pentru Spitalul de Pneumologie Mihăești, venind in continuare in sprijinul pacienților internați în această perioadă grea de pandemie.

”Spiridușii Interact” vor orna, vor ajuta și vor anima Căsuța Rotary astfel încât spațiul oferit de Primăria Municipiului să se transforme pentru câteva săptămâni într-o oază de bucurie, bun gust și simpatie față de toți cei care vor dori să sprijine acest proiect comunitar deosebit.

Vă așteptăm cu drag zilnic între 16-21 să ne bucurăm împreună la Căsuța Rotary de o ”CANĂ de FERICIRE” !

 

Președinte Club Rotary Râmnicu Vâlcea 2021-2022,

Liliana Dorina Blidaru

Articole asemănătoare

Acțiuni IPJ Vâlcea

Postat de - 11 mai, 2020 0
FacebookTwitterBĂRBAȚI CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE    La data de 21 aprilie a.c., un bărbat de 76 de ani, din municipiu Râmnicu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *