Dragi nevaccinați, știți câți asigurați la sănătate sunt nevoiți să se opereze la clinici private din vina voastră?

724 0

Horror în parlament!
Doamna Șoșoacă a dovedit iar un comportament  aparte și a călcat în picioare decența și bunul simț, în sfântă  zi de sărbătoare, chiar de Sf. Nicolae. A făcut iar circ în parlament, punându-și o botniță și proferând alte acuze și amenințări.

“I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituției. Asta mi-a lăsat. Este o botniță, prin care Constitutia, drepturile și libertătile fundamentale au fost anulate de către Parlament, președinte și Guvern. Stimați domni, care râdeți și vorbiți in primele bănci, v-am urmărit pe toți. Nu ați avut bunul simț să vă ascultați niciodată în tăcere unii pe alții, să vă comportați in felul ăsta și să nu vă ascultați, să vă acordați măcar șansa la drept de libera exprimare și la opinie”, s-a plâns zeița mulțimii de naționaliști declarați.

La finalul discursului spumos, ea și-a pus o botniță. Ceilalți parlamentari aveau măști.

Ieșirea pitorească a doamnei a avut loc pe fondul redeschiderii discuțiilor pe marginea introducerii certificatului verde la locul de muncă.
Până în 1989, românii nu aveau dreptul la nicio opinie. Li se impunea totul.
După 1990, românii au dreptul la toate opiniile posibile, și, din fericite, sau din păcate, sunt ascultate toate, în măsura în care cineva poate profita. Opinii, ale oricui. Cu sau fără rațiune, cu sau fără pregătire.
Țările civilizate impun obligativitatea certificatului verde peste tot. NU SE DISCUTĂ!
România, ca de obicei, mai cu moț. Nuu, aici, trebuie ascultată vocea rețelelor sociale, a milioanelor de cârtitori cu conturi false, care au păreri, oameni dezinformați, oameni care trăiesc cu sentimentul că sunt mai speciali, mai învățați și mai în măsură să decidă decât adevărații savanți, adevărații lideri, adevărații gânditori ai lumii.

Iar politicienii, în goana lor bolnavă după procente, populism și voturi, acționează în funcție de gura străzii.

“Noi nu ne vaccinăm, că vaccinul omoară“.“Nu purtăm mască, fiindcă masca ne face rău“.“Nu ne poate nimeni îngrădi libertățile, fiindcă se încalcă Constituția“.“Nu suntem sclavii nimănui, vrem libertate să intrăm peste tot, să facem ce vrem! “
Bun! Acești oameni sunt liberi să facă ce au chef.
Asta e dorința lor, pe care o consideră un drept. Fără nicio obligație.
Haideți s-o luăm și altfel.
Aveți, deci, dreptul de a ne condamna pe toți la prelungirea pandemiei. Aveți dreptul de a ne amesteca pe toti în aceeași oală a restricțiilor. Aveți dreptul de a vă ucide semenii la fel de nevaccinațio ca voi și de a provoca suferințe și neplăceri celor vaccinați.
Aveți dreptul de a ne bloca spitalele. Acestea au reguli draconice, sunt sufocate de contaminați, secțiile ATI sunt blocate, nevaccinații ajunși la ATI au șanse puține la a-și mai reveni. Se pare că au decis singuri pentru ei! Spitalele fiind sufocate de infectați, nu mai lucrează în parametri. Secții întregi sunt închise, oamenii sunt trimiși la cabinetele sau clinicile private. Care costă. Enorm!
Nu se mai fac operații și intervenții în spitale, decât în anumite condiții speciale, iar oamenii care au nevoie de asemena intervenții plătesc asigurările medicale aproape degeaba, îndatorându-se sau împrumutându-se pentru a-și plăti intervențiile.
A cui e vina, deci? Plătesc nevaccinații cărora statul le asigură tratamentul gratis serviciile medicale ale victimelor lor vaccinate?

  • de Mihai Furtună

Articole asemănătoare

LEGEA BUICAN

Postat de - 1 februarie, 2020 0
FacebookTwitterLegea Buican   Spune secretarul Camerei Deputaților, Cristian Buican, PNL, pe facebook, pe 29 ianuarie, ora  01:36 : “ Cand…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *