Viceprimarul Andrei Gheorghiu s-a întâlnit și cu Ambasadorul Indiei în România

780 0

Viceprimarul Andrei Gheorghiu a discutat joi, 16 decembrie, cu Ambasadorul Indiei la Bucureşti despre oportunităţi de investiţii în Râmnicu Vâlcea.

Întâlnirea a avut loc la Ambasada Indiei de la Bucureşti, în cadrul evenimentelor organizate sub genericul ”Romanian Investment Zoom Program”,  iar tânărul viceprimar a reprezentat Municipiul Râmnicu Vâlcea.

În discuţiile cu E.S. dl. Rahul Shrivastava – Ambasadorul Indiei în România au fost abordate teme precum proiectele de investiţii din turism, agricultură, industrie, oportunităţi de export pentru produsele româneşti şi de import pentru produsele indiene, schimburi educaţionale, turistice şi culturale.

La acest eveniment au participat și alți reprezentanţi ai autorităţilor județene (Dolj şi Timiş), locale (Piatra Neamţ, Bârlad, Câmpulung Muscel, Slănic Moldova, Alexandria), precum şi ai unor companii din turism.

Viceprimarul Andrei Gheorghiu a prezentat oportunităţile de colaborare pe care Râmnicul le oferă partenerilor de afaceri din India. După cum ne-a declarat  și în alte ocazii, atragerea de investitori din întreaga lume, la Râmnicu Vâlcea, este o prioritate a mandatului său, iar aceste întâlniri vor continua şi în perioada următoare.

 

Mihaela Iliescu

 

 

Articole asemănătoare

Precizări

Postat de - 15 iunie, 2023 0
FacebookTwitterÎn presa locală și în mediul online a fost distribuit un comunicat al USR Vâlcea în cuprinsul căruia viceprimarul Andrei…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *